[dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”no” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” paddingtop=”20″ paddingbottom=”30″ textcolor=”” class=”” first][dt_sc_one_half first]

delen-is-helen

[/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ]

Over mij

In ons leven bouwen we overlevingsmechanismes op om maar niet te hoeven voelen wat er echt speelt. Om maar niet naar onze donkere kanten te kijken. Dat was de eerste 30 jaar van mijn leven ook bij mij het geval. Ik heb mezelf dingen aangepraat die ik ook voor waarheid heb aangenomen. Mijn binnenwereld werd gespiegeld in mijn buitenwereld. En belandde elke keer weer in een vicieuze cirkel. Totdat ik erachter kwam dat ik niet mijn waarheid leefde. Ik kon niet anders dan mijn duisternis in de ogen aan kijken en echt te voelen. Door alle lagen van angst heen. En in de diepste diepte zag ik dat er enkel liefde en licht was. Altijd al was en altijd is. Dat was het begin van de reis naar mezelf, mijn stralend licht. De afgelopen jaren heb ik laagje voor laagje mijn overlevingsmechanismes mogen afbreken om terug te keren bij mijn authentieke Zelf.

[/dt_sc_one_half][dt_sc_hr_invisible /][dt_sc_clear /]

Met een overgevoelig zenuwstelsel als HSP’er, een (veel) te laat en laag ontdekt B12 deficiëntie en niet te vergeten het transformatieproces waar we als mensheid midden in zitten, was het geen makkelijke reis. Jarenlang heb ik, en daardoor ook mijn omgeving (zo binnen, zo buiten), mezelf en mijn vermoeidheidsklachten niet serieus genomen. Een aantal harde lessen zorgde ervoor dat ik dat nu eindelijk wel ging doen. Door deze levenslessen en inzichten voel ik me lichter en veerkrachtiger. Ook bij nieuwe uitdagingen op mijn pad. Hoe gek het misschien ook klinkt, ben ik dankbaar voor de donkere momenten in mijn leven. Deze moeilijke momenten hebben er niet alleen voor gezorgd dat ik dichter bij mijn geluk kwam, maar ook dichterbij mijn zielenpad. Deze momenten zie ik dan ook als mijn geluksmomenten. Gouden momenten zelfs.

Mijn zielsmissie en passie is om het altijd aanwezige licht in mezelf en anderen voluit te laten stralen. Van binnen naar buiten. Stralen van Licht. Want met onze lichtstralen kunnen we de harten van anderen raken, zodat ook anderen op hun beurt gaan stralen. Zodat we onszelf, elkaar en ja, zelfs de wereld kunnen verlichten.

Door de verborgen boodschappen, verscholen in je lichamelijke of fysieke klachten, te ontcijferen, krijg je inzicht in je levenspad. Wat vertellen de signalen van je (energetisch) lichaam je? Met welke overtuigingen, blokkades of (terugkerende) patronen hebben ze te maken? En hoe kun je middels deze inzichten ervoor zorgen dat je klachten verminderen of zelfs wegblijven? Zodat je weer voluit kunt stralen vanuit jouw authentieke zelf. De pure jij. Gedreven op zielskracht.

Door ons licht voluit te laten stralen, staan we in ons kracht, zielskracht. Het brengt ons regelrecht op ons zielenpad: weten wie je bent en doen waarvoor je geboren bent.

[dt_sc_about /][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_clear /][dt_sc_hr_invisible /][dt_sc_clear /][dt_sc_hr_invisible_small /]